Okulumuzun “8.Sınıfa Veda Töreni” Muhteşemdi

Okulumuz, “8.Sınıfa Veda Töreni”ni adına yakışır yaptı.

Okulumuz 8.sınıflarının düzenlediği “8.Sınıfa Veda Töreni”nde veliler Kozan Koleji’ndeydi.

Gecede önce pilav yendi. Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Kemal Altıntaş açış konuşması yaptı. Verdikleri kaliteli eğitim ile bir Türkiye birincisi çıkardıklarını, mezun olan öğrencilerden %52‘sinin Fen Lisesine yerleştiğini söyleyen K.Altıntaş, Adana il ortak sınavlarında ve çeşitli sosyal, kültürel yarışmalarda başarı kazanan öğrencilere, velilere ve başarıda katkısı olan herkese teşekkür etti.

Proğram akışında Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hilmi BAYSAL bir konuşma yaptı.  Hilmi Baysal konuşmasında; bugüne kadar koydukları hedefleri bir bir gerçekleştirdiklerini, bir sonraki yeni hedefin en kısa sürede bir lise binasına kavuşmak olduğunu belirtti. Eğitim sistemindeki tüm yenilikleri öğrencilere aktarmak düşüncesinde olduklarını, öğrencilerin gelecekte ülkelerine ve insanlığa yararlı birer fert olarak yarınlara sahip çıkacak şekilde yetişmelerini önemsediklerini söyleyen H.Baysal, öğrenci başarılarının kendilerini de heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini ifade etti.  Verdikleri desteklerden dolayı okulun ortaklarına ve velilere teşekkür eden Hilmi BAYSAL, 8.sınıf öğrencilerine ortaöğretimde ve ileriki hayatlarında başarılar diledi.

8.Sınıfı bitiren öğrenciler sırasıyla tanıtıldı ve öğrenciler adına okul birincisi M.Yiğit Çağlar bir konuşma yaptı ve ardından yaş kütüğüne plaket çaktı.  7.sınıflara Bayrak ve flama devir teslim törenini takiben 8.sınıf öğrencileri, beşerli gruplar halinde alana çağırılarak kendilerine sembolik mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet belgeleri; Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi BAYSAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin CANBOLAT, Ağır Ceza Reisi Murat Uzun, Okulun ortaklarından İşadamı Mustafa Bozdoğan, Okul Müdürü Kemal ALTINTAŞ, Okul Aile Birliği Başkanı Alev Ataş ve okulun müdür yardımcıları tarafından verildi. Öğrenciler ve veliler bu anı ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.Kep atma gösterisinden sonra havai fişek gösterisi yapıldı. DJ‘nin listesindeki müzik eşliğinde velilerinin de katılımıyla doyasıya eğlenen öğrenciler ortaokula mutlu bir şekilde veda ettiler.

Gece sonunda öğrenci ve velileri yapılan organizasyondan çok memnun kaldıklarını dile getirerek okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ettiler.